Mikko Reitti ja Markku Suo luovat kisatunnelmaa

Fin5 -suunnistusviikon kuuluttaja Mikko Reitti on kokenut monenlaista aiemmissa suurissa taphtumissa, joiden kuulutuksesta hän on vastannut. Joskus on käynyt niin, että pitää selostaa, vaikka juuri mitään tietoa ei ole saatavilla.

- Ruudulle tuleva informaatio on viime vuosina lisääntynyt ja tarkentunut. Joskus vain tekniikka temppuilee ja sitten keksitään jotain sanottavaa. Ja nyt tulee Mäkelä maaliin ajalla 56.25, samoin seuraava ...ja seuraava. Otetaanpa toinen sarja, aika näyttäisi olevan 56.25 och sama på svenska.

Reitti pyrkii etukäteen ennakoimaan miten sarjat etenevät. Suuresta kisaajajoukosta pyritään poimimaan valtakunnallisesti ja paikallisesti mielenkiintoisia henkilöitä. Tietenkin hyvin kisaavien suoritukset huomioidaan mahdollisimman hyvin.

- Tunnen omien kilpailujen ja aiempien kuulutustehtävien kautta suunnistajia aika hyvin. Se auttaa selostajan työssä. Tietää kuka on maastossa tai tulossa maaliin, on jotain mistä puhuu, toteaa Reitti.


Monien kisojen kuulutuskokemuksella teuvalainen Markku Suo kertoo Mikko Reitille paikallisia erityispiirteitä ja tuo samalla vankkaa ammattitaitoa viikon tunnelman luomiseen.

SuoReitti


Harri Kittilä ja Mikko Reitti toteavat tyytyväisenä, että sääolosuhteet eivät ole esteenä kuulutuksen toteutukselle. Ajanmukainen vaunukalusto parantaa tekniikan toimintavarmuutta ja luo hyvät edellytykset henkilöille toimia.Harrijamikko

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka