Kilpailukeskukset ottavat vieraat vastaan

Ison tapahtumat toimintapisteiden saaminen oikeille paikoilleen eli mahdollisimman lähelle toisiaan, mutta kuitenkin sopivan väljästi tuhansien jalkaparien liikkua, on keskeinen onnistumisen edellytys.  Jo viime syksynä asiat saatiin hyvään järjestykseen.

– Maanomistajien myötämielinen suhtautuminen mahdollisti kilpailukeskusten rakentamisen juuri siihen, missä se kilpailukartan kannalta on parhaalla paikalla. Jurvan Pässilässä sopivat pellot ja kulkukelpoiset tiet muodostavatkin sananmukaisesti tukevan pohjan järjestelyille.  Teuvan Parrassa kilpailukeskus on jo ennestään aika valmiina, kertoo järjestelytoimikunnan varapuheenjohtaja Sauli Hakala.

-Syksyllä otimme vastaan  edelliseltä järjestäjältä rekkalastillisen tavaraa. Siellä on kaikennäköistä, mutta ei kuitenkaan kaikkea. Monenlaista tuli hankittavaksi, jatkaa Hakala.

Karttojen painatus on myös iso operaatio, koska se tehdään vasta ennen juhannusta. Aikataulun takia kaiken on mentävä kerralla nappiin.

- Tapahtuman tukijoiden kanssa saatiin neuvoteltua sopimukset niin, että jatkossakin on hyvä tehdä yhteistyötä. Yritimme löytää tapoja, joilla hyöty on molemminpuolista. Aika hyvin yritykset yleensä lähtevät mukaan, monet merkittävistä liike-elämän toimijoista myös itse harrastavat suunnistusta.  Lajissa kun on paljonkin yhteistä yrittäjyyden kanssa. Tarvitaan tietynlaista nöyryyttä, mutta toisaalta hyvää itsensä tuntemista ja itseluottamusta, Teuvan osakilpailun johtaja Markku Saksa toteaa.

Tmk

Haastatelluista Sauli Hakala vasemmalla, Markku Saksa oikealla.

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka