LAADUKAS PAPERI PITÄÄ KARTAN LUETTAVANA

Fin5 2012 -suunnistusviikolla käytössä oleva säänkestävä paperi takaa sen, että kartta pysyy hyvässä kunnossa koko suunnistussuorituksen ajan. Kartan merkinnät ja väri kestävät niin, ettei niitäkään pääse syyttämään, jos suunnistus ei ole sujunut odotetusti.

- Säänkestävä paperi on helppolukuinen, koska suojamuovi ei karttaa lukiessa peilaa. Varsinkin jos näön kanssa alkaa tehdä tiukkaa, on asialla suuri merkitys. Samoin karttaa taittaessa, ei taitteeseen tule vaaleaa kohtaa, vaan luettavuus säilyy, tietää Pasi Nevala omien kisakokemusten perusteella.

- Järjestäjälle pussittamisen poisjäänti on hyvä asia. Riskit ratapainatusten sekaantumisessa vähenevät, kun yhden työvaiheen voi jättää väliin. Mahdollisuus luontoon jäävästä muovista poistuu samalla. Joillakin kun voi juuri luettavuuden takia pudota muovi matkalle.


Parran osakilpailujen ratamestari Pasi Lyyluoma ja maaleista vastaava Marko Nisula ovat tyytyväisiä tehtyyn karttaratkaisuun.

PasijaMarko

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka