Kuntosuunnistus

 

Tervetuloa Fin5-rastiviikon monipuolisille kuntoradoille.Nyt on oivallinen tilaisuus tulla tutustumaan komiaan urheilutapahtumaan Etelä-Pohjanmaalla. Fin5-suunnistusviikolla järjestäjät tarjoavat tapahtuman huippuhetket myös kuntosuunnistajille. 

Voit osallistua kuntosuunnistukseen ilman ennakkoilmoittautumista.
Suunnistamiseen et tarvitse erityisvarusteita, normaalit ulkovarusteet ja lenkkarit riittävät, ja Emitin eli kilpailukortin voit vuokrata infosta.

Kuntos2
 

Kuntoradoille voit osallistua omaan tahtiin ilman paineita. Maastoon voit lähteä yksin, kaksin tai yhdessä koko perheen voimin. Tule kokemaan etsimisen ja löytämisen riemu Teuvan Parraan ja Jurvan Pässilään. Ratavaihtoehtoja on useita.

Radat:
Kuntosuunnistajille on päivittäin tarjolla kuusi eri ratavaihtoehtoa. A, B ja C radat, jotka ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, ja lisäksi jokaisesta tasosta on lyhyt ja pitkä vaihtoehto. Ratavaihtoehdot ovat päivittäin nähtävillä kilpailukeskuksen kuntosuunnistusinfossa.
A-pitkä ja A-lyhyt ovat suunnistuksellisesti vaativia ja kulkevat maaston haastavimmilla alueilla.
B-pitkä ja B-lyhyt ovat astetta helpompia. Rastit ovat helpompia ja reitinvalinnoissa pystyy hyödyntämään jonkin verran polkuja.
C-pitkä ja C-lyhyt ovat helppoja ja sopivat aloittelijoille.
Perhe-RR-rata on perheen pienemmille, nauhalla varmistettu rata, jonka he voivat mennä yhdessä vanhempiensa seurassa.
Ilmoittautuminen ja maksut
Kuntosarjoihin osallistuminen on vaivatonta. Ilmoittautuminen tehdään paikan päällä kuntosuunnistusinfossa ja samassa yhteydessä suoritetaan karttamaksu ja mahdollinen Emitin vuokraus. Ilmoittautua voi myös kisakylän infossa jo sunnuntaina 8.7. ja välipäivänä keskiviikkona 11.7. Metsään voi lähteä itselleen parhaiten soveltuvana ajankohtana.Lue tai tulosta tästä tarkat ohjeet miten toimit tullessasi kuntosuunnistamaan.


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka