MUKSULASSA RIITTI VILINÄÄ

Teuvan osakilpailuissa muksulan vastuuhenkilönä oli Teuvan Pallon puheenjohtaja Niina Kaari. Kaaren apuna oli päivittäin 19 TePan T14 –joukkueen pelaajia vanhempineen. Hoitopäivät sujuivat hyvin.

-Aluksi vähän hirvitti vastuu lapsiryhmästä, mutta tykkäsin kyllä kovasti päivistä. Oli vähän erilaista, kun on ollut vaikka jollain myyntipisteellä. Joku lapsista oli niin vikkelä, että yritti joka välissä karkuun. Siinä sai olla tarkkana, että pidettiin lupaukset eli että lapsilla on hyvä ja turvallinen paikka sen aikaa kun vanhemat ovat maastossa, kertoo Kaari.

Päivittäin lapsia oli 25-30, yhteensä 80 Parran osakilpailujen aikana. Nuorin oli 11kk ja vanhin 8 vuotta.

-Närvän Arja meiltä kysyi, että otatteko näin nuoren. Parilla meistä oli lähes samanikäinen kotona, niin uskalsimme ottaa. Ulkomaalaisten kanssa ei ollut aina yhteistä kieltä. Sitten vain näytettiin hymyillen banaania ja ja mehua, taputettiin pyllyä, että vaippakin on vaihdettu ja vanhemmat lähtivät kiitellen lapsi mukanaan.

Teksti rs

Muksu2kuva Perttu Kurvinen

NiinaKaari

Oikealla Niina Kaari, kuva Sakari Soinila

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka