Sateinen sää ei säikäyttänyt

Moskovalaiset Viktoriya Stasishina ja Dmitry Safonov ovat ensimmäistä kertaa Suomessa Fin5 -viikolla. He ovat nauttineet suomalaisesta luonnosta ja kisamaastoista, vaikka sää ei olekaan ollut paras mahdollinen. He luonnehtivat Parran pienipiirteistä maastoa mielenkiintoiseksi, kivikot ovat olleet heille haasteellisia.
- Pietarilaiset ovat pärjänneet kivikoissa paremmin, mutta me moskovalaiset emme ole niin tottuneita sellaiseen pohjaan, missä on paljon pieniä kiviä, Dmitry sanoo.

Neljän kilpailupäivän jälkeen H 21B -sarjan ykkössijalla oleva Dmitry toivoisi, että hänen sarjassaan olisi enemmän kuin neljä osanottajaa. Viktoriyalla sen sijaan ei ole ollut kilpakumppaneista puutetta, sillä D16A -sarjassa on kilpailijoita 24. Viktoriya on neljännen kilpailupäivän jälkeen sarjansa neljästoista.
- Tulemme ehkä ensi vuonnakin Suomeen suunnistamaan. Suunnitelmissa on lähteä myös Italiaan kisaamaan, Dmitry ja Viktoriya kertovat.

Teksti ja kuva: ht

P7130300

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka