Kisajärjestelyistä hyvä arvosana

Fin5-suunnistusviikon TA, eli tekninen asiantuntija Unto Kanerva kertoi kisaviikon sujuneen hyvin, vaikka ensimmäisenä päivänä Jurvan Pässilässä tulikin ongelmia sähkön kanssa.

-Ensimmäinen päivä on aina haastava, sillä paineet ovat kovat; paikka on kisaajille uusi ja järjestäjille kaikki on uutta. Kaikesta kuitenkin seivittiin hyvin. Alussa laitteisiin tuli vääränlaista sähköä ja osa niistä rikkoutui. Kun tietoa on paljon, se kulkee hitaasti ja laitteistot kuormittuvat.

Fin5-suunnistusviikolla oli käytössä uusi tulospalveluohjelmisto.

Kisaradoista Kanervan korviin kantautui hyvää palautetta varsinkin huippusuunnistajilta.

-Kun katsoo Paljasvuoren maastoa, mistään ei löydy vaativampaa maastoa, ja ollaan sentään Pohjanmaalla. Kävin siellä itsekin, hän kertoo.

-Lopputuloksista voi päätellä, etteivät radat olleet mahdottomia myöskään heikompitasoisille suunnistajille. Lääkärin mukaan ensiapuunkaan ei ole tullut vakavampia tapauksia. Maalissa katsoin, että eniten suunnistajilla näytti olevan käsivammoja.

Kuva ja teksti: pl-m

Kanerva

Unto Kanerva toimi Fin5-kisaviikon teknisenä asiantuntijana.


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka