Monta suuta ruokittavana

Maija-Liisa Saksa on kantanut vastuun tapahtuman ruokahuollosta yhdessä Anne-Mari Birlingin ja Hannele Latvan sekä 30 talkoolaisen kanssa.

-Hyvä mieli on viikosta. Ruokailijat ovat olleet tyytyväisiä ruokaan ja sen määrään. Salaattia ja yleensä raikkautta on kehuttu, se tuntuu mukavalta.

Teuvalainen Saksa tutustui Jurvassa uusiin ihmisiin talkootyön merkeissä.
-Myös siellä meillä oli aika hauskaa. Innostuneita ihmisiä, jotka tekivät työnsä huolella. Muutenkin porukat on olleet paikalla silloin kun on sovittu. Muutama talkoolainen on viikon aikana pestautunut mukaan, kun on huomannut tarvittavan, se lämmittää mieltä, iloitsee Saksa.

Hankalinta on ollut ruokamäärien arviointi. Suunnistuksessa kilpailijoita tulee maastosta tietyinä aikoina ja ruuhkahuippuja pitää pystyä ennakoimaan. Olemme kuljettaneet ruuan muutaman kilometrin päästä, joten siinä on ollut täsmäämistä.

Viimeisen kisapäivän jälkeen alkaa kilpailukeskuksen purkaminen ja tavaroiden palauttaminen.
-Seuraavaksi on inventaarion aika, loppusiivoukset alkuun ja kuun loppuun mennessä olemme sopineet loppuraporttien takarajan, kertoo Saksa.

Teksti ja kuva: rs

Ruoka
Maija-Liisa Saksa

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka