Muksulassa on mukavaa

Suunnistusviikolla vanhempien ei tarvitse olla huolissaan lastenhoidosta. Kun isä ja äiti lähtevät metsään, lapset voi viedä Muksulaan. Parrassa Muksulasta vastaavat Teuvan Pallon 14-vuotiaat tytöt ja heidän vanhempansa.

- Olen ollut Muksulassa hoidossa koko viikon, paitsi keskiviikkona, kun olimme Wasalandiassa ja Tropiclandiassa. Muksulassa on ollut kivaa, seitsemänvuotias Aino sanoo.
Vanhempien ollessa metsässä Aino on leikkinyt paljon ja pelannut esimerkiksi Piikkisiili-peliä. Ainon mielestä hänen vanhempansa ovat hyviä suunnistajia.
- Paitsi yhtenä päivänä isä hylättiin ja sitä kyllä harmitti, Aino pohtii.
Aino itse on kokeillut Rastirallia vanhempiensa kanssa.
- Menin viimeiselle rastille yksin ja löysin sen, Aino kertoo iloisena.

Hiekkalaatikolla leikkivä Irina (5) kertoo, että Muksulassa on ollut kivaa, mutta äitiä on silti hiukan ikävä. Irinan äiti ja isoveli suunnistavat, myös Irina aikoo isona aloittaa suunnistamisen.
Sisarukset Otso (5) ja Eveliina ovat rastiviikolla ensimmäistä kertaa. Eveliina suunnistaa Rastihaukoissa D12TR -sarjassa, hän oli tullut Muksulaan hoitamaan pikkuveljeään ennen omaa lähtöään.
- Tulimme vasta eilen, joten Otso on nyt ensimmäistä päivää täällä hoidossa. Otso viihtyy hyvin, kun on palloja ja muita leluja, Eveliina sanoo.

Pallopelejä, renkaan ja käpyjen heittoa, hiekkakakkuja, Piikkisiiliä ja muita lautapelejä, leikkikavereita ja mukavia hoitajia. Niistä on Fin5 -viikon Muksula tehty.

Teksti: ht
Kuvat: pk

Muksula1

Aino

Ainon mielestä Piikkisiili oli hauskin peli.

Topias

Topias (11kk) oli torstaina aamupäivällä Muksulan nuorin muksu.

Sisarukset

Eveliina kävi Muksulassa hoitamassa pikkuveljeään Otsoa ennen metsäänlähtöä.

Irina

Keinu


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka