Maanomistajat kutsuvieraina myös Parrassa

Maanomistajat ovat vahvasti mukana varmistamassa Fin5-suunnistusviikon onnistumisen. Sekä Jurvassa että Teuvalla maanomistajat kävivät tutustumassa tapahtumaan paikan päällä. Teuvalla Parra-Paljasvuoren alueella on kaikkiaan 190 rastia, joita noin 2200 suunnistajaa juoksee etsimässä loppuviikon ajan.

Heikki ja Marja-Leena Paakkunainen omistavat pienen maa-alueen Paljasvuoren ja Risviharjun väliltä. Lähimetsissä liikkuviin suunnistajiin he ovat aina suhtautuneet positiivisesti. Muita "ulkopuolisia" paikkaan ei juuri olekaan eksynyt.

-Lähinnä he ovat iltarastisuunnistajia. Kerran havahduin hirveään ryminään ja ajattelin, että nyt sieltä tulee hirvi, mutta suunnistajahan se sitten olikin, nauraa Marja-Leena Paakkunainen.

Paakkunaiset ovat tehneet idylliselle, noin 80 x 80 metrin palstalleen kesäpaikan, josta löytyy mm. lampi, saari ja sauna. Lampi näkyy myös suunnistuskartalla.

-Se on meille sellainen ikuisuusprojekti, joka valmistuu pikku hiljaa, kertoo maansiirtoalan yrittäjänä toimiva Heikki Paakkunainen.

Paakkunaiset osallistuivat torstaina Parrassa maanomistajille järjestettyyn kutsuvieras- ja infotilaisuuteen.

teksti ja kuvat: pl-m


Maa2

Heikki ja Marja-Leena Paakkunainen sekä Hannu ja Kreetta Rantanen

osallistuivat maanomistajien info- ja kutsuvierastilaisuuteen Parrassa torstaina.


Maa1

Parikymmmentä maanomistajaa kävi tutustumassa Fin5-tapahtumaan Parrassa.


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka