Kisa sujunut odotusten mukaan

Kilpailunjohtaja Markku Saksan mukaan Fin5-tapahtuma alkoi Teuvalla odotusten mukaan, vaikka kisapaikka jouduttiinkin rakentamaan keskiviikkoiltana kaatosateessa.

-Alue on kurainen, mutta haketta tuodaan lisää niin, että kulkeminen helpottuisi. Kilpailullisesti päivä sujui hyvin ja ratoja on kovasti kiitelty. Kuntosuunnistajiltatkin ovat pitäneet ratoja riittävän vaativina.

Parkkipaikat ovat Saksan mukaan vetäneet hyvin ja kaikkia parkkipaikkoja on maan pehmeydestä huolimatta pystytty hyödyntämään. Saksa kuitenkin toivoo edelleen, että mahdollisimman moni tulisi kisapaikalle bussikyydillä.

Kostea keli ei ole karsinut osanottajamääriä. Uusia kuntosuunnistajia lähti Parran metsiin yli 300. Kaikkiaan kuntosuunnistajia on Fin5-viikon osakilpailuissa mukana yli 900.

-Suunnistajat ovat tottuneet liikkumaan kaikenlaisissa olosuhteissa, tietää kilpailunjohtaja.

Teksti ja kuva: pl-m

Markkus

Markku Saksa toivoo, että mahdollisimman moni käyttäisi hyödykseen bussikuljetusta kisakylästä Parraan.


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka