Karttavastaava Jari Mahlamäki

Fin5 –viikon kartoista vastaava Jari Mahlamäki seisoo viimeisen kisapäivän alkaessa rauhallisena alueen keskellä.

-Eipä tässä hätää, kun tästä päivästä vielä selvitään. Sain eilen hyvää palautetta kartoista ja se rauhoitti mieltä. Tätä kilpailukeskuksen läheistä aluetta olen tarkistanut paljon, mutta tuolla idässä on tiettyjä kohtia, joihin ei ole tullut samaa panostusta.
Viikon ensimmäisinä päivinä Mahlamäki seurasi erityisesti hylättyjen osastoa.

-Kun itkumuurilla alkoi olla porukkaa, niin silloin tietysti miettii, että mikä voisi olla syynä. Karttojen laatua ja kestämistä olen seurannut. Näyttää siltä, että hyttysmyrkkyiset kädet liuottavat karttamerkkejä.

-Australialaisen kaverin kehut meidän kartoista verrattuna esimerkiksi ruotsalaisten karttoihin oli mulle tärkeä juttu, myhäilee Mahlamäki.

Kisojen jälkeen Mahlamäen työ jatkuu emit –leimasinten palauttamisella oikeille seuroille.

-Rastilippujen hakua metsästä ja Sikakalliolla käydään kuvaamassa. Natura-alueen takia kuvasimme sen myös ennen kisaa. Nyt verrataan ennen ja jälkeen –kuvia.

Teksti: rs Kuva:hm

Jari

Jari Mahlamäki Parran huipulla

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka