YLEISÖN PALVELUA

PALJON KÄVIJÖITÄ
Kuntosuunnistuksen vastaava Kirsi Lehto on tyytyväinen kisaviikon alkuun.
-Kuntosuunnistuksessa oli maanantaina yli 400, samoin tiistaina ja tänään torstaina jo yli 500 maastoon menijää. Yhdeksän hengen kuntosuunnistusryhmä on toiminut mainiosti. Paljon on tullut kysymyksiä, mutta talkoolaiset ovat huolella valmistautuneet ja osaavat vastata kysymyksiin.
Lehto kertoo, että muutaman emitin kanssa on ollut ongelmia. Tulokset näiden osalta näyttävät mitä sattuu, takuuseenhan emitin omistaja taitaa sen saada, miettii Lehto.
-Kaikkien viikolla kuntosuunnistaneiden kesken arvotaan 600 euron arvoinen koristeveistokello ja joka radalle on varattuna päivittäin kaksi tavarapalkintoa.

INFOSSA VIPINÄÄ
Infon päällikkö Marianne Kittilä on tyytyväinen alkuviikon tapahtumista.
-Tulkit ovat olleet välttämätön apu. Meillä on yhteensä viisi tulkkia, joista ainakin yksi on paikalla aina infossa ja kuntosuunnistuksessa.
Infossa työtä on tehty mm. emit-korttien vaihtojen kanssa.
-Joillakin kortti on jäänyt kotiin tai testattaessa rikki. Sitten sarjan vaihtoja tullut aika paljon niin, että osallistuja on vahingossa ilmoitettu väärään sarjaan. Emit-korttien vuokrauksia tilattiin onneksi etukäteen niin, että saimme tehdä kirjekuoret valmiiksi. Yleensäkin etukäteistyö kantaa nyt hedelmää. Hieno seurata kun kaikki toimii.
Teksti ja kuva:rs

Marianne ja Kirsi

Marianne Kittilää ja Kirsi Lehtoa aurinko naurattaa

  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka