Elämää kisakylässä

Fin5 –kisakylän päällikkönä toimiva Kalevi Luopa löytyy telttamajoitusalueelta seuraamassa kylän elämää.
- Nikittimen Jorma lahjoitti meille ison määrän muovia, oli huomannut ohikulkiessaan, että sitä tarvitaan. Hieno ele, Kalevi kehuu.
Seuranaan hänellä on alueen valvojat Risto Lähteenmäki ja Timo Raunio. Miehet kertovat, että koko ajan on koitettu kehittää olosuhteita paremmiksi. Ollaan hommattu lisää paikkoja sähkölaitteiden latausta varten, kuormalavoja kulkemiseen ja vesipisteitä pesuun. Pesukoneen käyttöäkin on saatu jonkun verran järjestettyä.

-Täällä me ollaan päivystetty avaamisesta asti. Yöajan valvonnan hoitaa Norin metsästysseura. Mukavia ihmisiä täällä on. Kysy nyt näiltä jotain, kehottaa Risto ja tuo paikalle Pertti Laurilan.

MM -mitalisti
Hämeenlinnalainen Espoon Suuntaa edustava Pertti Laurila vietti edellisen viikon Saksassa Harzin vuoristossa ja Bad harzburgissa Veteraanien MM -kisoissa. Tuomisinaan Laurilalla oli MM-hopea.
-Teltassa olen tällä reissulla yöni viettänyt ja hyvin on nukuttanut. Monta kertaa hotellihuoneessa nukkuu huonommin. Pihailma on raikasta hengittää.
Pertti ei luvannut lähteä Kaarihovin kisatansseihin. Vaimo jos olisi ehtinyt mukaan reissuun, olisimme kyllä yhdessä menneet.

Sergey Kurdymov
Pietarilainen Sergey Kurdymov on viihtynyt kisakylässä, vaikka säät eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Haastatteluhetkellä Sergei oli tullut käymään teltta-alueen keittokatoksessa.

-Täällä nukun yöni teltassa, kertoo Sergey.
H18 –sarjassa suunnistavan kisasuoritus ei ollut tiistaina kovin hyvä, mutta muuten kaikki oli kunnossa.
- Suunnistus kaiken kaikkiaan on sen verran mukavaa.

Teksti ja kuvat: rs

Kisakyla1

Sergey Kurdymov ja Pertti Laurila vaalivat naapureiden välisiä suhteita
Kisakyla2

Kalevi Luopa, Timo Raunio ja Risto Lähteenmäki huolehtivat alueesta.
Kisakyla3  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka