KULJETTAJAT PITÄVÄT VÄEN LIIKKEESSÄ

Kisakylän ja Parran kilpailukeskuksen välisestä linja-autoliikenteestä ovat vastanneet Jukka Luhtala ja Kent Blomberg. Miehet vähän kinaavat siitä, kumpi lopulta vastaa liikenteestä, kumpikaan ei pomon titteliä halua.

-Tänään perjantaiaamulla yhdeksän bussi oli aivan täynnä ja muissa on ollut niin, että yhtään vähempää kalustoa ei olisi voinut olla. Iltapäivällä kulkevien määrä luonnollisesti pieneni nopeasti, kun väki oli jo siirtynyt pois kilpailualueelta, toteaa Blomberg.

- Autoissa on tullut pääasiassa kilpailijoita, toimitsijoita ja jonkin verran on näkynyt tuttuja kasvoja tuosta lähialueelta, kertoo Luhtala.


RATAMESTARI NEVALA

Parran osakilpailuiden aikuisten ratojen ratamestari Pasi Nevalan pitkä urakka alkaa olla takana. Ratojen lisäksi mies on ollut monessa muussa rakennuspaikassa mukana.
-Tänä aamuna heräsin neljäksi yövalvontaan ja nyt kisapäivän jälkeen siirretään vessoja uusille lähtöpaikoille. Myös juomapaikkoja pitää laittaa kuntoon reittien varrelle.

Teksti ja kuva: rs

Kuljetus
Pasi Nevala, Kent Blomberg ja Jukka Luhtala


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka