65-vuotiaana pihkaniskaksi

Aino Kirkkala ja Onni Rosenqvist löysivät toisensa jäätyään leskiksi 65-vuotiaina. Aino oli haaveillut suunnistusharrastuksesta, mutta ajatus oli jäänyt taka-alalle, kunnes hän Onnin tavattuaan sai siihen mahdollisuuden. Onni oli suunnistanut koko ikänsä, joten parempaa opettajaa Aino ei olisi voinut saada.

-Niitä käyriä en meinannut millään käsittää, Aino nauraa.

Tänä vuonna molemmat suunnistavat 70-vuotiaiden sarjassa ja edustavat Suosmeren Salpaa.

-Ensi vuonna siirrymme molemmat 75-sarjaan, he kertovat.

Onni ja Aino tulivat Fin5:lle suoraan Kainuun Rastiviikolta. He asustavat koko viikon teltassa Teuvan keskustassa sijaitsevassa telttakylässä. Sade ei ole pariskunnan viikkoa pilannut, ja molemmat ovat pysyneet terveinä.

-Keskiviikkona kävimme kotona Ulvilassa ja sillä välin oli tuuli meinannut viedä teltan pressun. Suuri kiitos järjestäjille, jotka pelastivat telttamme.

Kuva ja teksti: pl-m

Aino ja Onni

Aino Kirkkala ja Onni Rosenqvist viihtyvät suunnistustapahtumissa, niin myös Fin5:ssä, vaikka niskaan satoi vettäkin vähän väliä.


  


    PohA  EepA  PopA  VeiA

                             Databros nappi  KrvBjpg  JukB

                           AspoB  AtriaB DexalB NonameB  KorpelaB                                                            LintuB  Osp  Yaranappi Jonserednappi JokiB                                                                         Nipere ViaB  Agrinappi Hiipakka